Autodata за 4 0 евра – месечно

Со најновата акција, ГББ дооел им излегува во пресрет на барањата на своите клиенти – надоместокот за користење на најдобрата датабаза на технички податоци AUTODATA да може да се плаќа на месечна основа.

За таа цел, во соработка со Силк Роад Банка, креиравме посебен потрошувачки кредит… со брзо и лесно одобрување…

Со него модулот на AUTODATA, (одржување и сервис) кој инаку чини 408 евра + ддв, го добивате со месечна рата – од по 40 евра и:

🏁 на 12 месечни рати

🏁 со 12 месечна лиценца

🏁 со 0% камата

🏁 и 0 денари провизија

За повеќе информации – ви стоиме на комплетно располагање.

Тел. 071 30 777 8