Наши партнери

Bosch

Дијагностички инструменти, софтвер, опрема, обука
Германија
Најголемиот производител на автомобилски системи и технологија од Германија. На своите клиенти им нуди дијагностички инструменти од семејството KTS со софтверска поддршка за сите видови и марки на возила, како и уредите за дијагностика и сервис на клима уреди.

Wabco Würth

Дијагностички уреди за товарни возила, камиони и автобуси
Германија
Во понудата на Wabco Wurth можете да го најдете дијагностичкиот уред за товарни возила, камиони и автобуси W.Easy со целосна софтверска поддршка. Во софтверскиот пакет може да се изберат и оригинални податоци за дијагностика на системите – Wabco, Haldex.

Autodata

Софтвер за авто сервиси
Велика Британија
Autodata е најголемиот и најпознатиот производител на информациски системи во Европа. Одлични онлајн решенија, со огромна база на податоци од производителите на возила за – сервисни интервали, опис и број на работни часови за секоја операција, технички шеми и цртежи, фотографии, познати дефекти и детално објаснети процедури за сервисирање. Го скратува времето за секоја интервенција и му носи повеќе профит на секој сервис.

ОMCN

Дигалки, вулканизерска опрема
Италија
Една од најголемите Италијански компании, производители на сервисна опрема. Во палетата може да се најдат – дигалки за моторцикли, патнички, товарни возила и камиони, опрема за вулканизерски сервиси, кранови, преси…

Spin

Уреди за сервисирање клима уреди, ATF станици
Италија
Италијански производител на уреди за тестирање и полнење на клима уреди на возила. Широка палета, одличен квалитет и услови.

Usag

Премиум рачен и пневматски алат
Италија
Италијански производител на премиум рачен и пневматски алат за сервисни работилници.

Marco Tools

Рачен алат
Италија
Италијански производител на колички и сетови на рачен алат за сервисни работилници.

Lektrico

Полначи на струја за автомобили
Романија
Романски производител на полначи за струја за електрични автомобили. Идеални за вашиот сервис, хотел, трговски центар, паркинг...
како можеме да помогнеме?

Контактирајте не на нашиот е-mail или телефонски број

AUTODATA како софтверска алатка која нуди можности за ефикасно и квалитетно сервисирање на најмодерните возила на пазарот во Европа е од огромно значење за нашиот Центар.

М-р Горанчо Николовски
Директор, АСУЦ Боро Петрушевски

Ви треба мислење, совет, консултација или тренинг?