E-продавница Home

Авто делови
Најдобрите резервни делови
за вашето возило
повеќе
Tec Doc
Најдобриот онлајн каталог за
резервни делови
повеќе
Haynes Pro
Најдобрата апликација за
независни сервисери
повеќе
BOSCH
Дијагностика, опрема , специјален алат и
софтвер...
е-продавница
опрема и алат
Алат, дигалки, опрема
и софтвер за сите.
нашите услуги
маркетинг
Маркетинг услуги за
развој на вашиот бизнис.
нашите услуги
тренинзи
Менаџмент, лидерство,
продажба и услуга
нашите тренинзи

Ви треба совет, мислење, консултација или понуда?

Tec Doc - Aкција

Промотивен попуст на 12 месечна претплата на Tec Doc…

прочитај повеќе
Bosch - Продавница

Погледнете ги нашите понуди за опрема и софтвер од BOSCH.

прочитај повеќе
Автомотив услуги

Сервисна опрема, алат, софтвер и консултантски услуги во автомобилската дејност.

прочитај повеќе

нашите услуги

Авто сервисни решенија

Автомотив дивизијата на ГББ на сервисите во земјата им нуди опрема, алати, софтвер, консалтинг…

Мрежа на авто експерти

ГББ е идеен творец на мрежата на автоексперти – www.autoexperts.mk за олеснување на животот на возачите и целосна поддршка на фирмите од авто секторот.

Интернет медиум

ГББ го менаџира специјализираниот бизнис интернет портал  www.tempo.mk заедно со неговиот профил на социјалните мрежи.

Маркетинг услуги

Комплетни маркетинг решанија за нашите клиенти. Изработка на модерни веб страни, креатива, водење социјални мрежи, промоции.

Консалтинг услуги

Советодавна поддршка (менаџмент, продажба, маркетинг, човечки ресурси) за фирми од различни бизнис индустрии.

Тренинг и едукација

Специјализирани обуки, тренинзи и семинари во авто индустријата, но и во други бизниси со домашни и странски експерти

Посети ја нашата
е-продавница

0

Странски партнери

0

Бизнис Сектори

0

Производи

0

Задоволни клиенти
Auto Experts

Mрежа на внимателно селектирани авто експерти (сервиси, авто салони за нови и користени возила, станици за технички преглед…)

прочитај повеќе
Магазин за Авто Експерти

Специјализирана веб страна, за автомобилност (вести, информации,  совети за авто експерти).

прочитај повеќе
Закажани тренинзи

Закажани тренинзи во GBB Training Club.

прочитај повеќе

вести и промоции

 • Haynes Pro – за 40 евра месечно!

  На ваше барање! Само во Декември! Само во Македонија! Најдобриот онлајн софтвер за независни сервисери – Haynes Pro, со сервисни информации, графици, технички цртежи, слики и фотографии… Со калкулатор кој брзо ќе ви помогне да изготвите сервисна понуда… Со инструкции за познати дефекти и како да ги решите… Со електрични шеми! За само 40 евра

  ноември 27, 2023
 • Нова акција на BOSCH за системите за напредна асистенција на возачите ADAS

  Најнова акција на BOSCH! Специјални промо пакети за системот DAS3000 за калибрација на напредните системи за безбедност и асистенција на возачот (предна камера, радар, aктивен круз контрол (ACC), систем за предупредување во опасност од преден судар (FCW), систем за предупредување во случај на излегување од коловозна лента (LDW/LKA)…) Од 9.700 евра + ддв! Имајте го

  октомври 9, 2023
 • Haynes Pro Промоција во Октомври!

  HAYNES PRO – Промоција! Само во Октомври! Целиот софтверски пакет (Tech + Electronics) на Haynes Pro со база на податоци, цртежи, скици, шеми на мрежи за електрика и инструкции за дијагностика и сервисирање на моторни возила, може да ја имате онлајн, 12 месеци за цена од 400 евра (+ддв) или за 4 месечни рати од

  септември 28, 2023
 • Промоција за уредите за клима на BOSCH

  BOSCH Машини за сервисирање на клими и полнење фреон! Вистински момент (пред летната сезона и годишни одмори) да ја набавите вашата BOSCH машина и да му додадете уште еден извор на приходи на вашиот сервис! Сервисните станици за клима на BOSCH можете да ги изберете за стариот (R134a) или нов фреон (1234yf)… Комплетно автоматска операција…

  јуни 11, 2023
Комплетни решенија за континуиран развој
на вашата организација и бизнис.

препораки

внесете ги податоците

Нашите колеги ќе ве побараат во првиот слободен термин.