Како да станете / останете ефикасен менаџер со Драгиша Ристовски

Како да станете / останете ефикасен менаџер со Драгиша Ристовски

  • декември 27, 2022
  • 10:00 am to 5:00 pm

Закажан е терминот за вториот семинар на сопственикот и менаџер на D.R.Gilbert Group од Србија, a истиот ќе се одржи на крајот од тековната година – поточно на 27,12,2022 година во Скопје.

Драгиша Ристовски, по првиот успешен продажен семинар кој се одржа во хотелот Double Tree by Hilton , се враќа да го одржи и својот прв менаџмент семинар (тренинг) во Скопје.

Темата на новиот отворен еднодневен семинар гласи – Како да станете / останете ефикасен менаџер,

агенда на семинарот :

Moдул 1 – Менаџмент – Предизвици, замки и исправна перцепција

Запознавање со агендата и целите на обуката
Светот се менува, а што е со менаџментот?
Еволуција на извршителот од менаџер – во лидер
Пет основни функции на менаџментот
4 нивоа на менаџмент

Модул 2 – Како ефикасно да го развивате и водите тимот

Како да ги препознаете различните профили на соработници и да знаете што ги движи
Како ефикасно да работите на нивниот развој
Практични техники за успешно водење на луѓето
Менаџерски замки и како да ги избегнете

Mодул 3 – Клучни менаџерски алатки за ефикасно водење на тимот

Вештина на водење состаноци како важна менаџерска алатка
Како да одржите продуктивен состанок со тимот
Делегирање – клучна алатка на менаџерот за зголемување на ефикасноста
Техники на успешно делегирање

Mодул 4 – Ефикасен менaџмент што креира практични резултати и ја зголемува профитабилноста

Менаџерот е личност која мора да носи многу одлуки – вештини за носење одлуки
Како да донесете правилна одлука и да управувате со неа
Како ефикасно да го мотивирате тимот со неформални одлуки

Котизацијата за присуство на семинарот изнесува – 9.500 ден + ддв, а во цената е вклучена целодневната обука, пишаниот материјал кој ќе им биде поделен на кандидатите и сертификат за присуство од D.R. Gilbert Group, како и двете кафе паузи и ручек.

Драгиша Ристовски е еден од најактивните бизнис тренери во регионот, а меѓу другото, тој е и автор на повеќе од 20 авторски книги на различни бизнис теми.

Повеќе информации и резервација на место на :

тел. 070 35 88 06, 071 30 777 8

е-mail : info@gbb.mk

СПОДЕЛИ[addtoany]
2022-12-27 10:00 2022-12-27 17:00 Europe/London Како да станете / останете ефикасен менаџер со Драгиша Ристовски Закажан е терминот за вториот семинар на сопственикот и менаџер на D.R.Gilbert Group од Србија, a истиот ќе се одржи на крајот од тековната година – поточно на 27,12,2022 година во Скопје. Драгиша Ристовски, по првиот успешен продажен семинар кој се одржа во хотелот Double Tree by Hilton , се враќа да го одржи и Not indicated
зачувај го евентот во календар
past event
0