Тренинг – Како да обезбедите врвна услуга за Вашите клиенти со Лиса Форд

Тренинг – Како да обезбедите врвна услуга за Вашите клиенти со Лиса Форд

  • април 20, 2022 - април 21, 2022
  • Време
  • ГББ дооел Скопје, Централа - Ѓорче Петров 101, Скопје
  • 071307778

Лиценцирана програма со Lisa Ford

Специјалната лиценцирана програма, е креирана во соработка со г-ѓа Лиса Форд. Eден од најзначајните светски консултанти, експерти и предавачи, со 20 годишно искуство во работата со многу компании и владини институции.

Специјалност на г-ѓа Форд е токму работата на тема – Врвна услуга за клиентите со која ќе ги зголемите стапката на ретенција на клиентите и вашиот профит.

Заедно со г-ѓа Форд, дизајниравме посебна тренинг програма, составена од 8 модули, во која ќе се запознаете со основите на Врвната услуга и начините како да ја изградите и поставите како култура во вашата организација.

Повеќе за тренингот, можете да најдете на следниот линк.

Промотивна цена на тренингот – 2.500 ден

Максимален број на учесници – 6

СПОДЕЛИ[addtoany]
2022-4-20 18:00 2022-4-21 20:00 Europe/London Тренинг – Како да обезбедите врвна услуга за Вашите клиенти со Лиса Форд Добрата услуга веќе не е доволна. Бидете врвни. Воодушевете ги вашите клиенти! ГББ дооел Скопје, Централа - Ѓорче Петров 101, Скопје
зачувај го евентот во календар
past event
0