GBB Training club

GBB Training Club

GBB Training Club – Ви нуди врвни тренинзи, работилници и семинари во соработка со домашни и странски докажани експерти. Во нашата понуда имаме лиценцирани програми на светски бизнис авторитети, а креиравме и неколку авторски програми од повеќе теми : продажба, менаџмент, маркетинг, преговарачки вештини, претприемништво…

Нашите настани се одржуваат на премиум локации, а покрај нови знaења и вештини ви нудат одлични можности за забава, team building, networking со експерти од ваши и други области…

Нашите тренинзи може да бидат :

 • In-House (тренинзи кои се одржуваат во вашата организација, со теми специјално скроени за вашите потреби),
 • Отворени (слободно пријавување на учесници, индивидуално или групно – компаниски) или
 • Оnline (специјални онлајн тренинзи на zоом).

Закажани тренинзи

Тренинг програми

Oдржани тренинзи

Тренинг – Како да обезбедите врвна услуга за Вашите клиенти со Лиса Форд
 • април 20, 2022
 • Време
 • ГББ дооел Скопје, Централа - Ѓорче Петров 101, Скопје
Bosch обука во Скопје
 • октомври 18, 2022
 • BOSCH Cas Service - ASTRA MS Skopje
како да станете / останете ефикасен менаџер
 • февруари 8, 2023
 • 10:00 am to 4:00 pm
 • Double Tree by Hilton
Специјалистички тренинг за ДИЈАГНОСТИКА на BOSCH
 • февруари 21, 2023
 • ASTRA MS - Bosch Car Service Скопје
Преговарачки вештини и алатки
 • мај 18, 2023
 • 10:00
 • Double Tree by Hilton Skopje
BOSCH Дијагностика
 • јуни 6, 2023
 • Аstra MS Bosch Car Service

закажете состанок и демо презентација на нашите тренинзи