масла

“Auto Trend 1 е официјален партнер на LIQUI MOLY, најдобриот бренд на масла и адитиви во Германија"
Аuto Trend 1
Бренд за авто делови

0

артикли

0

производни
групи

0

адитиви за
возила

0

произведено во
Германија

Моторни масла

LIQUI MOLY има богата палета на минерални и синтетски моторни масла, за сите видови на патнички, комерцијални возила, камиони, автобуси и индустриска механизација.

Комплетната гама на моторни масла на LIQUI MOLY се произведува во фабриката во Германија, што гарантира врвен квалитет.

Адитиви

Со повеќе од 300 адитиви што се додаваат на моторното масло, горивото или маслото за менувач, LIQUI MOLY ја има најбогатата и најефикасна палета на додатоци – витамини за вашето возило.

Премиум Германски квалитет, тестиран и докажан од најголемите независни институти и лаборатории во светот.

Масла за менувачи

Најдобрата палета на масла за рачни и автоматски возила на пазарот. Масла за диференцијали и серво волани. Адитиви за подобра работа на менувачите.

Комплетната гама на маслата за менувачи на LIQUI MOLY се произведува во фабриката во Германија, што гарантира врвен квалитет.

Мал дел од нашата понуда

Ви треба информација или сакате да порачате? Побарајте не!