Тренинзи и семинари

Закажани тренинзи

Тренинг програми

Oдржани тренинзи

Тренинг – Како да обезбедите врвна услуга за Вашите клиенти со Лиса Форд
  • април 20, 2022
  • Време
  • ГББ дооел Скопје, Централа - Ѓорче Петров 101, Скопје
Bosch обука во Скопје
  • октомври 18, 2022
  • BOSCH Cas Service - ASTRA MS Skopje

закажете состанок и демо презентација на нашите тренинзи