OMCN

67938489_2482627798450083_6451520390215761920_n

OMCN

OMCN е еден од најголемите производители на врвна сервисна опрема во Италија со традиција од 60 години.

Производниот погон на OMCN е лоциран на површина од 100.000 м2, со површина под кров од 60.000 м2.

Во палетата брои повеќе од 650 артикли.

ГББ дооел Скопје –  е официјален увозник и дистрибутер на алатот од гамата на OMCN.

Дигалки

Квалитетни, брзи, безбедни...

OMCN е еден од најпознатите и најквалитетни (особено важно – најбезбедни) дигалки во светот, со решенија од типот на :

 • двостолбни хидроулични и електрични дигалки за автомобили и лесни комерцијални возила
 • дигалки – ножички
 • четиристолбни дигалки за различна примена
 • дигалки за тешки возила (камиони, автобуси)…

Опрема за сервиси за гуми

Во својата палета, OMCN поседува и врвни машини за замена и балансирање на гуми :

 • демонтерки на гуми
 • машини за балансирање
 • машини за подесување геометрија на тркалата (центрирање)

Модерни, квалитетни, поволни

Друга опрема

Се за Вашиот сервис

Без оглед на тоа, дали имате сервис за патнички, комерцијални возила или камиони / автобуси… во OMCN можете да најдете и друга опрема со врвен квалитет :

 • хидроулични преси,
 • држачи за мотор,
 • мали подвижни дигалки за вуканизерски сервиси,
 • опрема за извлекување на каросериски делови во лимарски сервиси,
 • кранови…

Каталози и линкови

Машините на OMCN се во согласност со Европските директиви како Machinery Directive 2006/42/CEDirective 2014/35/UE (низок напон) како и Directive 2014/30/EU (електромагнетна компатибилност). Сите дигалки се произведени во согласност со Европската норма – EN 1493 – Vehicle lifts.

За врвен квалитет и безбедност, производите континуирано се развиваат во соработка со консултантите од Bureau Veritas, Tuv, Icepi, Apave Normande…

Повеќе информации за компанијата и прозводите на OMCN, најдете на следниот линк.

Ако пак, сакате да го видите и симнете комплетниот каталог и упатства за работа на OMCN, посетете го следниот линк.

Погледнете ја импресивната листа на клиенти од овластените мрежи на производители на возила на следниот линк.

Дел од нашата OMCN понуда

Како можеме да ви помогнеме?

Побарајте не на нашите телефонски броеви или пратете ни e-mail