ден 25,200.00

Аutodata е првата и најдобра онлајн база на технички податоци, креирана од механичари и наменета за механичари. Во неа ќе најдете – Сервисни интервали со број на работни часови за секоја операција, технички цртежи, калкулатор за изработка на понуди (со број на работни часови и цена на резервни делови)…

Брошурата и последната понуда за Autodata, можете да ја симнете на следниот линк.

Во цената не е вклучено ддв.