ден 2,100.00

Аutodata е првата и најдобра онлајн база на технички податоци, креирана од механичари и наменета за механичари. Во неа ќе најдете – Сервисни интервали со број на работни часови за секоја операција, технички цртежи, калкулатор за изработка на понуди (со број на работни часови и цена на резервни делови)…

За воведниот (INTRO) пакет “Одржување и Сервис”, можете да се претплатите на Аutodata онлајн платформата за само 34 евра (2.100 денари) месечно. Во цената не е вклучено ддв

Брошурата и последната понуда за Autodata, можете да ја симнете на следниот линк.

Пакетот е наменет за тестирање на продуктот и има рок на активност од само 30 дена, по што морате да го изберете годишниот пакет.