ден 112,485.00

Универзален полнач на акумулатори на BOSCH
BAT 690

Категорија:

Универзлниот полнач на акумулатори BAT 690 е дизајниран за да ги полни сите видови на акумулатори, вклучувајќи ги ; оловно киселински, аумулатори без одржување, стандардни, акумулатори со гел, AGM, EFB и Lithium Iron Phosphate (LFP) акуулатори. Со користење на фазата на мазно полнење, BAT 690 може автоматски да ги наполни тешко испразнетите акумулатори.
Користејќи го стандардно или во бекап мод, уредот го одржува протокот на волтажа за да се сочуваат податоците додека се менува
акумулаторот (на пр. стереото во автомобилот, единиците за доставување контрола, итн) а во “лебдечки” режим за да се одржи
SOC на акумулаторот и да се стабилизира електричниот систем на возилото кога моторот е исклучен. Во лебдечки режим,
полначот може да ја одржува струјата додека се прават апдејти на контролната единица.
Уредот овозможува континуиран проток на струја од 90 A што се прават апдејти на контролната единица. овозможува полнење на сите типови на акумулатори од 12 V и 45A за 24 V: Што го прави BAT 690 навистина универзален систем.
DOT Matrix дисплеј на 18 јазици. Јасни отчитувања на податоците.
USB порт, преку кој се прават редовни апдејти.
Носечки порт – што го прави уредот – одличен за монтирање на ѕид.
Робусен дизајн што го прави BAT 690, издржлив и отпорен на секојдневните операции во сервисот.

Напомена во цената  е изразен ДДВ.