ден 613,800.00

Универзален уред за калибрирање на напредни системи за безбедност на BOSCH.
DAS 3000 S20

Согласно препораките на производителите на возила, сензорите на напредните системи за безбедност треба да бидат прилагодени и калибрирани прецизно, за време на сервисите на одржување, поправки и каросериски поправки.
DAS 3000 S20 прави прецизна калибрација на предните Радар и Камера.
Со брз сетап, иновативната мулти-функциска-поставка, со робусен но лесен за маневар дизајн, и со голема палета на прилагодливи цели за калибрација, DAS 3000 е подготвен за повеќе апликации во автомобислките сервиси. Дијагностичките уреди за скенирање на Bosch заедно со дијагностичкиот софтвер ESI[tronic] 2.0 Online во комбинација со DAS 3000 гарантираат точна калибрација на системите – Active Cruise Control (ACC), Forward Collision