Aкција!

ден 136,400.00 ден 111,600.00

ECU Дијагностички уред на BOSCH.
Се-во-едно.

KTS 250 на Bosch е врвен ECU мултифункционален тестер со сите неопходни алатки за дијагностика на грешки во сервисот и на пат. Спремен е за работа во неколку секунди, и навистина е лесен за употреба, со својот модерен, едноставен и интуитивен кориснички интерфејс.
Опремен е со ESI[tronic] со вклучена покриеност на повеќе од 150 автомобилски брендови, како и со најдобраата VIN датабаза, со автоматска VIN идентификација и автоматски онлајн апдејти, со што се гарантира актуелност на уредот KTS 250 за дијагностика на возилата.
Со него се можни напредни кодирања и прилагодувања.
Мени за сервисни оперции со кои се штеди време, а може да опфаќаат – Промена на акумулатор, ресетирање на сервисен интервал, прилагодување на предните светла,
Регенерација на DPF филтерот.…
Базиран на андроид платформа, со сопствен таблет во кој е инсталиран софтверот.

Напомена : во цената не е пресметано  и изразен ДДВ.