ден 1,075.00

Синтетичко хидроулично масло за универзална примена дизајнирано да ги задоволи и највисоките барања потреби на бројни производители на возила и агрегати. Се одликува со врвнни својства на ниски и високи температури, како и со одлични својства на заштита против трошење и стабилност.

За употреба во системи како што се централниот хидроуличен систем, системот на контрола на хидропнеуматските вешања, ублажувачи и серво управувачи.