ден 460.00

Категорија:

Ги штити компонентите за гориво (особено системите од типот Common Rail Diesel) од трошење, корозија, и формирање на талог. Ги подобрува подмачкувачките својства на дизел горивото. Производот е наменет за сите видови на дизел мотори со Common Rail системот на вбризгување.

Содржината на пакувањето треба да се долее во резервоарот за гориво за време на полнење со гориво.