ден 180,000.00

COOLIUS A10 нуди целосно автоматско сервисирање на Клима уреди за возила (патнички, комерцијални возила, градежна механизација и земјоделска опрема) , кои имаат разладна течност R134.

Лесна за користење, мобилна и ефикасна, COOLIUS A10 ги комбинира иновативната технологија со новиот дизајн.

Цената на уредот чини – 2.925 евра (180.000 ден) + ддв.