ден 306,800.00

Благодарение на големиот резервоар за разладна течност,  COOLIUS A30 овозможува целосно автоматско сервисирање на A/C уреди со R134a разладна течност, особено на автобуси, како и на патнички возила, комбиња, градежна механизација, земјоделска опрема и шински возила.

Цената на овој уред е 4.990 eвра (306.800 денари) + ддв