ден 225,000.00

Категорија:

COOLIUS A50 е моќна и робусна машина за целосно автоматско сервисирање на клима уреди со разладна течност – R134a.

Со разбирлива датабаза за камиони, автобуси и земјоделска механизација како и со резервоар од 20 кг разладна течност, покрај автомобили нуди сервис и на клима уредите на комбиња, комерцијални возила, градежна механизација и земјоделска опрема

Цена – 3.650 евра (225.000 ден) + ддв