ден 200,000.00

COOLIUS Y10 нуди комплетно автоматизиран сервис на клима уреди со разладна течност R-1234yf.

Идеална за возила, комбиња, комерцијални возила, градежна механизација и земјделска опрема.

Цена на уредот – 3.250 eвра (200.000 ден) + ддв