ден 47,554.00

Дигитален тестер за акумулатори.

– Ја мери состојбата на наполнетост, капацитетот и ефикасноста на акумулаторите од 6 дo 12V, како и со “Start & Stop” систем
– Ја проверува ефикасноста на алтернаторот и системот за стартување од 12V до 24V
– Може да се тестираат со уредот: EFB, flat AGM, SPIRAL AGM, VRLA / GEL, стандарден со течност
– LCD екран
– Термален принтер (не е потребно мастило)
– Можност за избор на 6 јазици
– Должина на кабли : 2 m