ден 1,550.00

Категорија:

Овој адитиви за работа под висок притисок и против трошење на подвижните делови е резултат на најновата технологија. Го намалува триењето и трошењето. Менувачот функционира подобро и потивко, а менувањето брзини е полесно. Долготраен ефект. Ги полира површините на запчаниците и го подобрува нивниот работен капацитет под притисок.

За сите рачни и помошни менувачи, како и за диференцијали. Содржината на пакувањето е доволна за два литри масло. Поради намалување на триењето овој производ не е погоден за користење кај автоматските менувачи или менувачи со таканаречено мокар куплунг. Се додава за време на секоја промена на масло.