Aкција!

ден 54,790.00 ден 18,000.00

Најдобриот и најпрегледен софтвер (онлај апликација) за независни сервисери. Со технички податоци, цртежи, мрежни дијаграми, водена дијагностика…

Категорија:

Најдоброто онлајн софтверско решение за независните сервисни работилници, сега и во специјално скроен пакет за нашиот регион.

Со вклучени софтверски пакети:

HaynesPro WorkshopData™ Tech

Клучниот модул на WorkshopData апликацијата. Овој модул вклучува екстензивна идентификација, информации за поправки и одржување, се на ваше располагање.

Вклучува:

 • Идентификациски податови
 • Одржување
 • Податоци за прилагодување
 • Масла и течности
 • Прирачници за поправка
 • Отповикувања
 • Времиња на поправка
 • Технички цртежи.

HaynesPro WorkshopData™ Electronics

Им помага на техничарите да ги идентификуваат, лоцираат и решат грешките на електричниот систем и компоненти користејќи интелигентни апликации на податоци како нашиот  Vehicle Electronics Smart Assistant (VESA™).

Вклучува :

 • VESA™ (Водена дијагностика)
 • Прегледни Мрежни фијаграми
 • Осигурачи и релиња

Напомена – во цената не е вклучено ддв

Дополнителна можност во октомври – плаќање на  рати!