ден 23,680.00

2550 А – Дигалка 3 тони

  • Челична структура
  • Компактна за работа во тесни средини
  • Висок капацитет за возила, SUV-ови и комбиња
  • Дуален систем на пумпање за побрзо кревање на возилата
  • Опремена со рачна контрола на спуштање
  • Воздушен вентил за избегнување на ризикот од претовар