ден 490.00

Категорија:

Ја намалува бучавоста која настанува кога хидроуличните подигнувачи се истрошени. Ги чисти вентилите и отворите на подигнувачите и придонесува за оптимална работа на моторот.

Се додава на сите моторни масла како за бензински така и за дизел мотори, со или без турбо полначи. Компатибилен е со катализаторите. Може да се меша со сите моторни масла кои се наожаат на пазарот.