ден 1,100.00

Категорија:
  • Клуч за одвртување и завртување на новите  Mercedes штрафови
  • PTFE заштита за намалување на опасноста од оштетување на алуминиумски фелни
  • Соодветен за моделите:
  • C и GLK-Class (W204)
  • E-Class (W211, W212, W207)
  • SLK-Class (W172)
  • ML-Class (W164, W166)
  • CL-Class (W216)
  • S-Class (W221, W222)

Во цената не е вклучено ддв.