ден 275,000.00

Најмодерен уред за промена на масло во менувачот и додавање на адитиви.

Категорија: ,

Уредот – Gear Tronic II, на LIQUI MOLY, е перфектно решение за промена на масло и додавање на адитиви за автоматски и полуавтоматски менувачи.

Уредот има колор дисплеј, со покажувач на влезен и излезен притисок, мерење на температурата на трансмисионата течност.

Сите податоци се внесуваат во уредот менито пред аплицирањ, како што се :

  • вкупен капацитет на течноста за трансмисија
  • дополнителна количина на течност за исперување на старото масло,
  • количина на адитивот за чистење,
  • спецификација на времето за чистење на внатрешноста на системот

Дел од податоците наведени погоре, автоматски ги добивате од датабазата на уредот, која се составува и редовно апдејтира од производителите на возила, кога во неа ќе изберете производител на возилото, модел и година на производство.

Апдејтите ги правите директно во уредот со USB стик.

По завршувањето на постапката во иредот остануваат помалку од 100 мл течност што гарантира оптимална работа на машината со минимална загуба на материјал.

Сериозна поддршка во обука, рекламен материјал и производи – масла за автоматски менувачи и адитви од LIQUI MOLY кои ќе ви помогнат полесно да го имплементирате бизнисот и заработите повеќе пари.

Цената на уредот е – 4.450 eвра (275.000 денари).

Во цената не е вкалкулиран ДДВ.