ден 29,500.00

Машина за прибирање на старо (отпадно) масло на LIQUI MOLY.

Резервоар за користено моторно масло на LIQUI MOLY, со црево со кое се колектира отпадното масло (под притисок).

Со капацитет од 70 литри.

  • црево со должина од 2 метри
  • инка за прибирање на отпадно масло подесиво по висина
  • максимална висина до 1.800 мм

Напомена – Во цената не е вклучено ддв.