Aкција!

ден 36,000.00 ден 21,200.00

  • За промена на масло по пат на гравитација
  • Капацитет на резервоар – 80 литри
  • Страничен индикатор за покажување количината на маслото во резервоарот
  • Компатибилна со DOT глицерин и антифриз
  • Празнење на резервоарот со компресиран воздух со заштитен вентил (макс. 3,5 бара)
  • Прилагодлива висина од 1140 до 1580 mm

Во цената не е вкалкулирано ддв