ден 1,250.00

Ако барате начин да останете во тек со најновите системи и технологии. Autodata Training е вистинското решение и вистински лидер во квалитетни онлајн тренинзи.

Со онлајн програмата на AUTODATA Training, можете да пристапите до стотици онлајн тренинг модули. Тренинзите ви се достапни онлајн, во секое време, а можете да учите и да се развивате на следните теми :

  • Eлектрика, шасија, погон, мотори, сервисирање, дијагностика, HVAC, хибриди и електрични возила.
  • од основни знаења до напредна дијагностика,
Категорија:

Со следење на наставните модули, добивате можност да си обезбедите и специјални сертификати, со вашето име и презиме, кои подоцна можете да ги искористите и во развој на вашата кариера.

По завршување на модулите, направете краток тест и ако го положите, се стекнувате со персонализиран сертификат за завршена онлајн обука на најпознатата Британска компанија AUTODATA.

АUTODATA Training е единствената база на знаења во која се внесуваат тренинг модули на речиси секоја втора недела. Со тоа содржината и тренинг часовите се секогаш свежи и со нови материјали и области.

Повеќе информации на следниот линк.