ден 645.00

Високо технолошко масло со ниска вискозност и мало триење со стабилност. Комбинирано со иновативната адитивна технологија и специјалниот адитив – Molygen. Го спречува формирањето на наслаги и гареж,ги намалува губитоците во моторот како резултат на триењето и обезбедува оптимална заштита од абење. Резултати на тоа се заштедата на гориво и продолжен животен век за моторот.

Проверете кое LIQUI MOLY масло одговара за вашето возило на следниот линк.

Категорија: , Tag:

Oптимално масло за модерните Азиски и Американски возила со бензински мотори и мулти-вентилска технологија и турбо полнење со и без воздушно ладење. За заштита и чување на вредноста на моторот при подолги интервали помеѓу две промени на масло и кога моторот е изложен на екстремно оптоварување.

Високо технолошко масло со ниска вискозност и мало триење со стабилност. Комбинирано со иновативната адитивна технологија и специјалниот адитив – Molygen. Го спречува формирањето на наслаги и гареж,ги намалува губитоците во моторот како резултат на триењето и обезбедува оптимална заштита од абење. Резултати на тоа се заштедата на гориво и продолжен животен век за моторот.

Одобренија

API SP, ILSAC GF-6A

LIQUI MOLY го препорачува овој производ за возила со следните спецификации Chrysler, Chrysler MS-6395, Daihatsu, Fiat 9.55535-CR1, Ford, Ford WSS-M2C 946-A, Ford WSS-M2C 946-B1, Ford WSS-M2C 961-A1, GM 6094 M, GM dexos1 Gen 3, GWM, HAVAL, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, Toyota, Wuling