ден 600.00

Проверете кое LIQUI MOLY масло одговара за вашето возило на следниот линк.

Категорија: Tag:

Е делумно синтетичко вiсокоефективно , лесно проточно моторно масло со најмодерна технологија на развој на адитиви. Прикладно е з целогодишна примена во бензински и дизел мотори на патнички возила, со или без турбополнење и ладилник на воздух па со тоа ги исполнува барањата за најмодерните мотори.