ден 550.00

Категорија:

Го спречува настанувањето на маслени дамки кои ја загадуваат средината, како на пат така и во гаража. Oil Leak Stop ја регенерира гумата и пластичните компоненти на моторот, па го смалува трошењето на маслото на клипните прстени (заради постојаниот вискозитет) како и на каналите на вентилите (за регенерирање на компонентите) го спречува синиот чад во издувните гасови. Компензира пад на вискозитетот и ја намалува буката која настанува за време на работа на моторот.

За сите бензински и дизел мотори, компатибилен со сите видови на моторни масла на пазарот. Спречување на капењето масло започнува по изминати 600 – 800 km.