ден 81,267.00

Хидроулична преса со капацитет од 20 тони на Италијанскиот производител OMCN.

Хидроулична преса со рачна пумпа.

Рачна пумпа со две брзини, брза во пристапот, прецизна во работата.

Работната табла се поместува по висина.

Цена – 81.267 денари (1.315 евра)

Во цената не е пресметан и ДДВ.