ден 28,000.00

  • Магнезиумски одвртувач
  • Магнезиумска и алуминиумска кутија
  • ЛЕД единица која се одтстранува и се полни со УСБ кабел
  • Вртлив Механизам со двоен чекан
  • Прогресивен притискач
  • Придушувач и издув на воздухот интегриран во рачката