ден 17,400.00

 • Професионален одвртувач
 • Двоен чекан
 • Нов генераторски мотор од еден дел
 • Екстремно моќен мотор и прогресивна контрола на моќта
 • Издув на воздух низ рачката
 • 3 сетирања, секогаш со максимална моќ на одвртување
 • Тежина : 1.3 kg
 • Made in Italy Квалитет

Технички својства:

 • Испорачува 635 ft-lbs, 860 N.m повратна вртежна моќ
 • Компактен за да пристапи до тешко пристапни места
 • Максимален вртежен момент -861 N.m.
 • Удари во минута 1650 cpm.
 • Брзина во место 10000 rpm.
 • 1/2″ квадратен драјв.
 • Oперативен притисок 6.2 bar.
 • Просечна потрошувачка на воздух 127 l/min.
 • 1/4″ NPT tool connection.
 • Mинимален дијаметар на црево. 10 mm – 3/8″.
 • Акустичен притисок 91.1 dB(A).
 • Ниво на бучавост 108.1 dB(A).
 • Вибрации 9.57 m/s²/a.
 • Вибрации 1.44 m/s²/K.