ден 4,100.00

Сет алатки за тркала – 270 C/C3

  • • PTFE заштита од оштетување на алуминиумски тркала (фелни)
  • Компактна пластична кутија
  • Метален клип за затварање
  • Содржина:
    270 C – Насадни клучеви за алуминиумски фелни 17-19-21