Aкција!

ден 10,500.00 ден 7,440.00

За дизел моторите – овозможува демонтирање на расипани електроди без да се вади главата на цилиндерот за моторите на  CITROEN – FORD – MAZDA – PEUGEOT – SUZUKI – TOYOTA – VOLVO …

Во цената не е вклучено ддв