Aкција!

ден 20,336.00 ден 13,268.00

  • Универзален кит за одвртување на завртки и штрафови за заштита од кражба на тркала
  • Работи на сите видови на завртки за заштита од кражба  (10 парчиња)
  • Може да се користи и на други штрафови за тркала
  • Не ги оштетува алуминиумските тркала

Во цената не е вклучено ддв.