ден 815.00

Top Tec 4100 e моторно масло со врвен квалитет и најнова технологија,а може да се користи во текот на целата година.

Категорија: Tag:

Top Tec 4100 e моторно масло со врвен квалитет и најнова технологија,а може да се користи во текот на целата година. Се работи за комбинацијана неконвенционални масла кои настанале како резултат на синтетичка технологија, како и од најновите достигнувања во технологијат на развоја на адитиви. Ова масло дава одлична заштита од трошење на мторот и ја намалува потрошувачката на гориво и масло, а истовремено обезбедува и моментна дистрибуција на амасло ширум моторот. Следете ги упатствата наа производителот во врска со периодите за менување на масло на секои 30.000 km.

Oдобрувања:

 • ACEA C3
 • API SN
 • BMW Longlife-04
 • Ford WSS-M2C 917-A
 • MB-Freigabe 229.31
 • Porsche A40
 • VW 502 00
 • VW 505 00
 • VW 505 01

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

 • Fiat 9.55535-H2
 • Fiat 9.55535-M2
 • Fiat 9.55535-S2
 • Renault RN 0700
 • Renault RN 0710