ден 745.00

Е хидроулична масло за менувачи на основа на НС базни масла и комбинација на модерни висококвалитетни додатоци за универзална примена. Погодно е за сервоуправувачи, рачни и автоматски преноси, хидроулични системи и помошни уреди. Овозможува правилна работа на хидроуличниот пренос под екстремни услови.

Погодно за автоматски и рачни преноси, сервоуреди, помошни уреди на лични и товарни возила како и во индустријата. За време на употребата држете се за препораките на производителот на возила.

Одобренија

Allison C4, Dexron III G, Dexron III H, Dexron TASA (Typ A/Suffix A), DTFR 13C100 (236.1), Ford Mercon, MAN 339 Typ L1, MAN 339 Typ V1, MAN 339 Typ Z1, MB-Approval 236.1, Voith H55.6335.XX (G 607), ZF approval number ZF004926, ZF TE-ML 03D, ZF TE-ML 04D, ZF TE-ML 14A, ZF TE-ML 17C

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила со следната спецификацијаAllison TES 389, Caterpillar TO-2, Ford ESP-M2C 166-H, MB 236.6, Volvo 97341, ZF TE-ML 02F, ZF TE-ML 09, ZF TE-ML 11A, ZF TE-ML 11B, ZF TE-ML 14B