Aкција!

ден 5,592.00 ден 4,500.00

Универзален и револуционерен алат за промена на филтри за масло. Универзална примена.

Категорија:

Универзалната алатка за промена на филтри за масло на USAG е патентиран и оригинален продукт на Италијанскиот производител на премиум алати.

  • Овозможува автоматско зграбување на филтерот
  • Филтерот се зграбува и на алатката и дава функција на одвртувач
  • Рачка (160 mm) со високоотпорен пластичен материјал
  • Капацитет : Ø 106÷150 mm

Погледнете ја функцијата во видеото подолу.

Во цената не е вклучен ддв.