ден 134,600.00

447 T – Универзален пневматски разглобувач на амортизери

Категорија:

• Идеален за автомобили
• Само-подигнувачки систем од две горни раце – пасува и на конусни и неизрамнети пружини
• Компактни димензии за лесна инсталација во сервисот 470x450x1390 mm
• Усогласена со MACHINE DIRECTIVE 2006/42/CE

Повеќе во видеото :