ден 20,060.00

Сет на алатки за монтажа / демонтажа на вентили на гумит со TPMS

Специјален уред за демонтажа на вентили на гумите со вградени сензори (ТPMS).

– Му овозможува на операторот да работи точно и без оштетување на било каков вентил со  TPMS систем
– Вртливиот штрафцигер со капацитет  1,4÷10 Nm гарантира прецизно сетирање на потребниот продолжеток.

Повеќе во видеото :

Цената на сетот е без ддв.