Aкција!

ден 84,208.00 ден 63,000.00

Комплетен Сет на USAG, со премиум количка за алат и внимателно селектирани 151 парчиња алат за одржување и сервис на патнички автомобили.

Kомплетно решение за вашите механичари.

Цената на производот е без пресметан ДДВ.