ден 41,000.00

Празна, премиум количка за алат од Италијанскиот производител USAG со 7 фиоки.

Категорија:

– Изработена од високо отпорен ABS материјал
– Можност да се складираат 3 модули во секоја фиока
– Гумена заштита на внатрешноста од масло
– Централизиран систем за заклучување
– Гумени тркалца заштитени од масло (Ø 125 mm)
– Максимална маса за товарање : 800 Kg
– Внатрешни димензии :
5 фиоки 570x420x60 mm
1 фиока 570x420x130 mm
1 фиока 570x420x200 mm

Во цената на количката не е пресметан ДДВ.

Количката е празна (без алат).