ден 22,000.00

Сет на алати за максимална безбедност при работа со електрични и хибридни возила.

– Ви нуди можност да ја прекинете волтажата во електричниот систем за да се изврши сервисот во тотална безбедност
– Сет од 8 парчиња алат за идеално и безбедно работење со хибридните и електрични возила

Повеќе во следното видео :