ден 23,250.00

942 PC3/C7 – Сет на пневматски одвртувач и насадни клучеви.

Модуларна кутија со пневматски одвртувач и сет од 7 насадни клучеви.

    • Компактен пневматски одвртувач – модел – 942 PC3 1/2, (со 1.650 удари на минута, максимален вртежен момент – 150 до 22о Nm, потрошувачка на воздух – 127 литри /минута, 10.000 вртежи во минута – во слободен од…)
    • 6 насадни клучеви со димензии  – 13-17-19-21-22-24
    • лок пин и безбедносен прстен

Повеќе инфо за сетовите на видеото подолу :