Aкција!

ден 4,402.00 ден 3,600.00

Сервисен сет на USAG за монтажа и демонтажа на воздушни перничиња (ербези).

Сервисен сет за воздушни перничиња (ербези)

 • За инсталација и отстранување на ербези
 • Лесен пристап до фиксирачките штрафови за ербези
 • Универзална употреба
 • Соодветно за следните модели :
  VW Bora, Golf 4, Jetta, Lupo, New Beetle, Passat B5, Polo
  Audi A4, A6
  BMW
  Mercedes-Benz
  Opel
  Renault
  seat
  Skoda Fabia, Octavia, Superb