ден 25,193.00

Специјален алат за промена на ребраст каиш, VW/Audi/Skoda

Специјален, премиум сет на алатки за замена на ребрест каиш кај возилата на VW, Audi, Skoda.

За следните дизел мотори :

  • DIESEL (со каиш) мотори : TDI PD 1.2-1.4-1.9-2.0, TDI CR 1.6-2.0, SDI 2.0

Во цената на сетот  е пресметан и ддв.

Пронајдете го сетот на алати за промена на ребрест каиш што ви треба на следниот линк.